Συγχαρητήρια Μεϊμαράκη σε Τσίπρα – «Όλα στην ώρα τους» είπε για την ηγεσία στη ΝΔ

184

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση. «Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» δήλωσε ενώ ερωτηθείς εάν θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ, απάντησε «όλα στην ώρα τους».

«Ολοκληρώθηκε μία μάχη την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, τον συγχαίρω και τον καλώ να σχηματίσει την κυβέρνηση που πρέπει, να έλθει στη βουλή και όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Για το εσωκομματικό τοπίο στη Νέα Δημοκρατία και το θέμα της ηγεσίας, ο κ.  Μεϊμαράκης επισήμανε ότι η ΝΔ έχει τις διαδικασίες. «Αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους. Προέχει να σχηματιστεί κυβέρνηση» είπε.

Διαβάστε επίσης:  Τσίπρας: Από τον ουρανό έπεσε η υπόθεση Novartis;

«Νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και τώρα είπαν θα μας τελειώσουν. Η Νέα Δημοκρατία ούτε διαλύθηκε, ούτε τελειώνει» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι η ΝΔ αποτελεί εγγύηση για τη σταθερότητα, την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το μέλλον της. «Όταν ξεκινήσαμε πριν πέντε εβδομάδες πιστεύαμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη χειρότερο, όμως τις τελευταίες τέσσερις-πέντε εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία μπόρεσε να ανεβάσει το ποσοστό της» είπε ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτοντας ότι σε έξι μήνες οι πολίτες φαίνεται πως δεν άλλαξαν γνώμη.