Διχάστηκαν οι αγρότες και αλληλοκατηγορούνται!

129
συνεχίζουν, κινητοποιήσεις,αγρότες,Νίκαια,

Ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας, Βαγγέλης Μπούτας, χαρακτήρισε σήμερα «λαγούς» και διορισμένους σε διοικητικά συμβούλια Οργανισμών του Υπουργείου Γεωργίας τους αγρότες που πήγαν στο Μαξίμου.

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει από χθες ανάμεσα στους εκπροσώπους μπλόκων που πήγαν στο Μαξίμου και σε όσους αρνούνται τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, επιμένοντας σε διάλογο από μηδενική βάση.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας, Βαγγέλης Μπούτας, τους χαρακτήρισε σήμερα «λαγούς» και διορισμένους σε διοικητικά συμβούλια Οργανισμών του Υπουργείου Γεωργίας.

«Εσύ είσαι προβοκάτορας και λαγός» του απάντησε ο Γιάννης Παναγής από το μπλόκο των Κερδυλλίων Σερρών που ήταν ένας από αυτούς που πήγαν στο Μαξίμου. Για πρώτη φορά πρόσθεσε η κυβέρνηση έχει τις προτάσεις μας και όχι απλώς θέσεις.

Διαβάστε επίσης:  Μετρό: Με πολλά εμπόδια έκλεισαν οι μπάρες

Οι αγρότες της Νίκαιας που αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους σήμερα Τρίτη από τις 4 το απόγευμα και για δυο ώρες θα κλείσουν και την παλαιά εθνική Λάρισας – Βόλου, στο ύψος του Κιλελέρ.

Μάλιστα θα προχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης σε καταλήψεις όλων των εφοριών της Θεσσαλίας και την Παρασκευή σε κατάληψη του κτιρίου των δικαστηρίων.

Οι αγρότες των Τεμπών, πάντως, προανήγγειλαν συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό, την Παρασκευή, μετά την επιστροφή του κ. Τσίπρα από τις Βρυξέλλες. Μέχρι τότε, τα Τέμπη παραμένουν κλειστά έπ’ αόριστον.

Στον Ισθμό αποφάσισαν απ αόριστον αποκλεισμό του μπλόκου τόσο στην παλιά όσο και στην νέα εθνική.

Κλειστή είναι τέλος η λεωφόρος Μαρκοπούλου, στην διασταύρωση με την Κορωπίου προς αεροδρόμιο.