Δραματική αύξηση των φανατικών ισλαμιστών στη Γερμανία

130
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κέρδη-μαμούθ 3 δις από τα ελληνικά ομόλογα

Ο αριθμός των φανατικών ισλαμιστών στη Γερμανία έχει αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
Η γερμανική BfV ανέφερε ότι ο αριθμός των ακραίων ισλαμιστών που ως πρόσφυγες ή μετανάστες έφτασαν στη χώρα έφτασε τις 7.900 τον Σεπτέμβριο. Πολλοί από αυτούς, αναφέρει η υπηρεσία, έχουν καταθέσει αιτήσεις για παροχή ασύλου.

«Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για το γεγονός ότι οι ισλαμιστές στη Γερμανία προσπαθούν, προσποιούμενοι άτομα που χρήζουν ανθρωπιστικής βοήθειας, να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να προσηλυτίσουν και άλλους στις τάξεις τους, μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών», δήλωσε ο επικεφαλής της BfV Χανς Γκέορκ Μάαζεν.

Στο μεταξύ η Γερμανική αστυνομία πραγματοποίησε οκτώ εφόδους στο Βερολίνο, συλλαμβάνοντας υπόπτους για στρατολόγηση προσφύγων- μεταναστών στο Ισλαμικό Κράτος. Οι Γερμανοί συνέλαβαν έναν Μαροκινό, ενώ ένας αλβανικής καταγωγής Σκοπιανός μουσουλμάνος πρόλαβε και έφυγε για την Συρία.

Διαβάστε επίσης:  «Η πανδημία θα βάλει φωτιά στον κόσμο και…» - Ανατριχιάζει η προφητεία για τις συνέπειες του κορωνοϊού

Αυτή την στιγμή περισσότεροι από 600 Γερμανοί υπήκοοι έχουν ενταχθεί στις ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις στην Συρία και το Ιράκ.

Πηγή: ARA News