ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ για την Έλντα Πανοπούλου – ΣΟΚ από την μεγάλη απώλεια

244
Έλντα Πανοπούλου, πέθανε, μητέρα,

Η Έλντα Πανοπούλου έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από το facebook όπου ανάρτησε την…

Το ιερότερο πρόσωπο στη ζωή μας είναι η μητέρα μας, γιατί εκείνη μας έδωσε ζωή. Και σε όποια ηλικία κι αν τη χάσουμε…πονάει πολύ.

Η δημοφιλής ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου, βιώνει αυτές τις δύσκολες ώρες της απώλειας της μητέρας της και την είδηση του χαμού της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Με δύο αναρτήσεις της συγκλονίζει αποχαιρετώντας της με τα πιο σπαραχτικά λόγια που γεννάει η απώλεια της μάνας:

Η Έλντα Πανοπούλου έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από το facebook όπου ανάρτησε την φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας: «Έφυγες μαμά μου…..Για το μεγάλο σου ταξίδι . Μη φοβηθείς…σε συνοδεύουν τόσες ψυχές αγαπημένες… Σε λατρεύω μάνα μου.. Σ ευχαριστώ..και μόλις βρεις τον μπαμπά, δώσε του ένα φιλί και πες του να σε προσέχει. Και να σαι ήσυχη… θα προσπαθήσω να είμαι πάντα η ηθοποιός που αγαπούσες και η δασκάλα που ήσουν κάποτε κι εσύ…
Όσο ζω θα σ αγαπώ Καλό Παράδεισο μάνα μου αγαπημένη»
Ωστόσο, λίγες ώρες πριν είχε αναρτήσει ένα τραγούδι γράφοντας: «Κοριτσάκι μου….καλό ταξίδι …. Ξεκουράσου και μην σε νοιάζει για τίποτα…»

Διαβάστε επίσης:  Πέθανε κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης!

Έλντα Πανοπούλου, έχασε, μητέρα,