Δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση παιδιών 4 – 8 ετών, στον  Μαρκοπούλο

91

Τη δυνατότητα για δωρεάν λογοθεραπευτική και μαθησιακή αξιολόγηση σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, προσφέρει ο δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Κέντρο  «ΛΟΓΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Οι Λογοθεραπευτικές και Μαθησιακές Αξιολογήσεις, εντάσσονται στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Ο στόχος της λογοθεραπευτικής αξιολόγησης είναι να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανές γλωσσικές, μαθησιακές και γραφοκινητικές δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να αποκατασταθούν έγκαιρα, πριν την εισαγωγή των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Οι συνεδρίες αξιολόγησης θα πραγματοποιούνται από τη λογοθεραπεύτρια  Φανή Ασλάνη, κάθε Δευτέρα 3.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη και αντίστοιχα κάθε Τετάρτη, στο χώρο του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, κατόπιν ραντεβού.

Διαβάστε επίσης:  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Γιατί δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις…

Στις συνεδρίες θα αξιολογηθεί αν ο λόγος, η ομιλία και η γραφή των παιδιών, είναι ανάλογη της ηλικίας τους, με γραπτή ενημέρωση των γονέων.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να απευθύνονται, στο Υποκατάστημα του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990 71706, στην αρμόδια υπάλληλο,  Μάγδα Μαξίδου.