Δύσκολες ώρες για την μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό Ειρήνη Παππά

1417

Η 86χρονη ηθοποιός, Ειρήνη Παππά είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου.
Στο πλευρό της βρίσκονται η ανιψιά της, αλλά και δύο κυρίες που τα τελευταία χρόνια τη φροντίζουν. «Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη. Η Ειρήνη, αν και πριν από μερικούς μήνες είχε καταφέρει να επανέλθει και μπορούσε να περπατήσει στη γειτονιά της με θέα την Ακρόπολη -αυτό που έκανε εδώ και χρόνια, με συνοδεία πάντα-, πλέον είναι αδύνατον να το κάνει», λέει στην εφημερίδα «Freddo» άνθρωπος του στενού της περιβάλλοντος, ο οποίος προσθέτει: «Η Ειρήνη δεν μας αναγνωρίζει πλέον καθόλου και βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι.

ΠΑΠΠΑ1

Ο Γολγοθάς της ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν η κατάσταση της υγείας της άρχισε να χειροτερεύει. Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά σε άσχημη κατάσταση. Ενα ακόμη πρόβλημα, αυτή τη φορά με το στομάχι της, ήταν η αφορμή για να μεταφερθεί εσπευσμένα στην κλινική. Η Ειρήνη Παππά ακολουθούσε μια θεραπεία και έπαιρνε φάρμακα, ενώ έπρεπε να τρώει συγκεκριμένες τροφές. Όμως εξαιτίας της συνολικά επιβαρυμένης υγείας της, ξεχνούσε πολλές φορές να τρώει τις ενδεδειγμένες τροφές. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της «Freddo», ύστερα από εξετάσεις, αλλά και μετά την αγωγή που ακολούθησε μέσα στην κλινική, η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στου Φιλοπάππου.

Διαβάστε επίσης:  ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 Μαΐου

ΠΑΠΠΑ2

Οι δύσκολες στιγμές άρχισαν πριν από δύο χρόνια, όταν η ίδια αποφάσισε να απομονωθεί, καθώς η αξιοπρέπειά της δεν την άφησε να δείξει προς τα έξω όλα όσα βίωνε. Ο πρώτος που μίλησε για την κατάστασή της δημόσια είναι ο Γιώργος Λιάνης όταν, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει: «Υπάρχει και μια μεγάλη Ελληνίδα που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με τη Μελίνα, η Ειρήνη Παππά. Η Ειρήνη δεν ανέφερε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή, γιατί περνάει δύσκολα, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια… Οπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της, αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια το αντιμετωπίζει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε “Γιώργο” και έπεσε στην αγκαλιά μου. Eχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε».

ΠΑΠΠΑ3