Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών από την Τράπεζα Χρόνου Κορυδαλλού-Αγ. Βαρβάρας

169

Εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για την ενίσχυση των μικρών μαθητών, διοργανώνει η Τράπεζα Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο των δομών αντιμετώπισης της φτώχειας από τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης.

Η Τράπεζα Χρόνου,  με τη βοήθεια των μελών και των εθελοντών της, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των ολοένα αυξανόμενων μελών και των εθελοντών της, αναλαμβάνει να συγκεντρώσει και να διανείμει με κοινωνικά κριτήρια στα παιδιά οικογενειών των κοινωνικών δομών των Δήμων  Αγίας Βαρβάρας και  Κορυδαλλού: τσάντες & κασετίνες
είδη γραφείου, και σχολικά βοηθήματα.
Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:  Η ελληνικότητα της γλώσσας των αρχαίων μακεδόνων και η γλώσσα των Σκοπίων

Σημεία συλλογής το Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 15.00 και στο Δημαρχείο, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής έως 20.00.

Η κοινωνική δομή της Τράπεζας Χρόνου Δήμων Κορυδαλλού και Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Πληροφορίες για την εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, καθώς και γενικά για τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου, παρέχονται και στο τηλέφωνο 213–2019377.