Εντολή συνέχισης της προσπάθειας, ζήτησε ο Τσίπρας από το Ηράκλειο

176
Τσίπρας, διαπλοκή, οικονομία,

«Τρίτη και φαρμακερή με το παλιό κατεστημένο»

Εντολή συνέχισης της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε τον Γενάρη ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης. Παράλληλα τόνισε ότι την Κυριακή είναι οριστική ευκαιρία να ξεμπερδεύαμε με το παλιό εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ και τον Β. Μεϊμαράκη . «Για μια ακόμη φορά η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται και ξαναδίνει την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και σημείωσε ότι «την Κυριακή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή με το παλιό κατεστημένο» .

Επίσης ανέφερε «ότι τους έξι μήνες με τη θηλειά στο λαιμό και το πιστόλι στον κρόταφο δείξαμε δείγματα γραφής».

Διαβάστε επίσης:  Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός του πολίτη – Πως και που θα χρησιμοποιείται

Δήλωσε υπερήφανος που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου δεσμευόμενος ότι «θα συνεχίσουμε, επίσης, τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις για να εγγυηθούμε στην πράξη το δικαίωμα όλων στην πρόσβαση στο κοινωνικό κράτος, στην υγεία και την παιδεία».

Σε άλλη αποστροφή της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «οι κρητικοί και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη γραμμή του αγώνα» και πρόσθεσε ότι «ο αγώνας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη είναι ένας αγώνας διαρκής και δύσκολος».

Επίσης αναφερόμενος στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο είπε : “Η συγκλονιστική σας παρουσία σηματοδοτεί ότι οι εκλογές δεν είναι ντέρμπι”.