Επίθεση Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα με «σκληρή γλώσσα»

172

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για την εκλογική μάχη και δεν αιφνιδιάστηκε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου επισημαίνοντας οτι η ΝΔ θα λάβει την διερευνητική εντολή , θα τη χρησιμοποιήσει και θα την αξιοποιήσει. «Τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες και όχι οι πελαγωμένοι ηγέτες που παραδίδουν την εντολή», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης υποστηρίζοντας οτι ο κ. Τσίπρας πηγαίνει σε εκλογές όχι για κάποιο σοβαρό λόγο αλλά για λόγο που μπορούσε να λυθεί σε έκτακτο συνέδριο του κόμματος ή στην κεντρική επιτροπή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον «τακτικιστή, ψευτάκο και πονηρούλη» λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «δραπετεύει και το φάντασμα Λαφαζάνη πλανάται μέσα του».

Ποτέ κανείς πρωθυπουργός δεν προκάλεσε μόνος του τρεις εκλογικές διαδικασίες, δήλωσε ο κ. Μειμαράκης εκτιμώντας οτι αυτή η κίνηση- την οποία χαρακτήρισε τυχοδιωκτική -πιθανόν να οδηγήσει την χώρα σε νέο μνημόνιο. Μας φέσωσε με πολλά δισ. και έφερε την πιο επώδυνη συμφωνία, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές

«Είναι πολύ πιθανόν, απ’ τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε τις ψήφους της ΧΑ και συμπορεύτηκε μαζί τους σε πάρα πολλές μάχες, και εφόσον εκφράζουν ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, θα συζητήσω με τα όργανα της ΝΔ να έχω μια συνάντηση με την ΧΑ, το ΚΚΕ και τον κ. Λαφαζάνη ως αρχηγό της νέας κομματικής ομάδας και ίσως με τον κ. Καμμένο».

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει προεκλογικά η ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης παραδέχθηκε πως «με τις διαδικασίες εξπρές δεν προλαβαίνουμε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα δίναμε στην ΔΕΘ». Ωστόσο, στις εκλογές η ΝΔ κατεβαίνει με όπλο της «τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα. Ζητάμε από τους πολίτες να πούνε όχι στην αστάθεια, στην ακυβερνησία, στην