«Επίθεση» Παναθηναϊκού σε Σούπερ Λιγκ

98

Η απόφαση της Σούπερ Λιγκ να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (από τις 25/10 στις 26/10) δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το αντίθετο, μάλιστα, οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τη διοργανώτρια αρχή ότι ενήργησε μόνη της χωρίς να ερωτηθούν καθόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για ακόμα μία φορά -σε συνέχεια και της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής- η συμπεριφορά και η εν γένει στάση του Γενικού Διευθυντή της Σούπερ Λιγκ, Μιχάλη Αναγνώστου απέναντι στον Παναθηναϊκό εγείρει πολλά ερωτηματικά και προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής παρέκαμψε τον Παναθηναϊκό και δίχως να έχει τη συγκατάθεσή μας, όπως απαιτείται βάσει κανονισμών, απέστειλε έγγραφο αίτημα στο συνδρομητικό κανάλι της Nova μεταφέροντας το αίτημα του ΠΑΟΚ ως αίτημα της Σούπερ Λιγκ για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός από Κυριακή 25/10/2015 σε Δευτέρα 26/10/2015, πριν καν ενημερωθεί ή ερωτηθεί ο Παναθηναϊκός. Το αίτημα του ΠΑΟΚ παραλήφθηκε χθες από τη Σούπερ Λιγκ και προωθήθηκε άμεσα στη NOVA.

Διαβάστε επίσης:  Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για τον Άρη

Αντιθέτως, το συζητηθέν και εγκριθέν αίτημά μας κατά τη συνεδρίαση της 5/10/2015 για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Πανθρακικός-Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική -με σύμφωνη γνώμη του συλλόγου της Κομοτηνής- προωθήθηκε μόλις σήμερα στη NOVA.

Για τους ως άνω λόγους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προέβη σε έγγραφη διαμαρτυρία μέσω επιστολής της προς τον Γενικό Διευθυντή της Σούπερ Λιγκ, ζητώντα