Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ με τη γυμνή σύζυγό του(φωτο)

90

Οι τόνοι ανεβαίνουν ενώ το επίπεδο κατεβαίνει ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου, ενώ οι ψηφοφόροι της Αριζόνα και της Γιούτα πήγαιναν στις κάλπες για να επιλέξουν τον έναν από τους δύο, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε ένα tweet απειλώντας τον αντίπαλό του, τον γερουσιαστή του Τέξας Τεντ Κρουζ, ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τη σύζυγό του.
«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!».

Ο βρώμικος πόλεμος είχε σαν αφορμή ότι μια ομάδα αντιπάλων του Τραμπ ανέβασε μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ γυμνή. Ο τίτλος ήταν «Αυτή είναι η Μελάνια Τραμπ, η επόμενη Πρώτη Κυρία σας» και πρόσθεταν «Ή, αλλιώς, μπορείτε να στηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη». Ενα σκληρό χτύπημα στον Τραμπ, στη συγκεκριμένη πολιτεία, όπου περίπου το 60% των κατοίκων ανήκει στην εκκλησία των Μορμόνων.
Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον μεγιστάνα των ακινήτων.τραμπτραμπ1