Επιχορηγήσεις σε ΚΕΘΕΑ, ΕΟΜ και ΟΚΑΝΑ από το υπουργείο Υγείας

224
Υπουργείο Υγείας: Ζητά εντατικοποίηση ελέγχων λόγω Κορωνοϊού σε εστιατόρια και καφετέριες

Τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες,  δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού, και εργοδοτικές εισφορές,  του ΚΕΘΕΑ, του ΟΚΑΝΑ και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, θα καλύψουν  επιχορηγήσεις, που εγκρίθηκαν με υπουργικές αποφάσεις , τις οποίες υπέγραψε ο  υπουργός Υγείας, Αθανάσιος Δημόπουλος.

Συγκεκριμένα δόθηκε επιχορήγηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων [ΚΕΘΕΑ] 800.000 ευρώ με σκοπό την κάλυψη μέρους των δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015.

Επιπροσθέτως δόθηκε επιχορήγηση στον ΟΚΑΝΑ, [Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών] του 1.743.167 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των δαπανών μισθοδοσίας και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015,όπως και το ποσό των 145.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών για τη συνέχιση της λειτουργίας του Προγράμματος Παραγωγής Αυτοβοήθειας του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:  Ασκήσεις για το πόνο στον αυχένα που θα σας φανούν σωτηρίες

Επίσης εγκρίθηκε επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με το ποσό των 49.657 ,το οποίο θα διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού του  και εργοδοτικές εισφορές.