Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη πάει στο PassPort Art (Πειραιά)

142
Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Ίλιον Cinema & Stage,

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από το πετυχημένο Live που πραγματοποίησε το Σεπτέμβριο στο Ρότα Art Bar σ’ ένα αφιέρωμα της Βίκυς Μοσχολιού.

Για μία μόνο παράσταση η Ζαχαρούλα Κληματσάκη μαζί με τους ταλαντούχους τους μουσικούς θα παρουσιάσουν για δεύτερη φορά ένα Live που θα μας θυμίσει πόσα οφείλουμε στη Βίκυ Μοσχολιού καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το «αντίο» της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια ακόμα βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, τη Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, συναντάει ένα χειμερινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού. Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρη, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

Διαβάστε επίσης:  Αρχαίο δράμα, σύγχρονα ποιήματα: Η Ελένη

Μουσικοί:

Ακορντεόν: Κωσταντίνος Μιχαλάκης

Μπουζούκι: Αγης Παπαπαναγιωτου

Κιθάρα: Γιώργος Παπαδόπουλος

Αναλυτικές πληροφορίες:

Τοποθεσία: PassPort Art, Ανδρούτσου 151, Πειραιάς

Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

 

Ώρα Έναρξης: 21:00

Κρατήσεις: 2104296401

Είσοδος: 5,00 ευρώ