Η ΝΔ θα ανανεώσει τα ψηφοδέλτια της, με στόχο τη πρώτη θέση…

138

Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. προανήγγειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Εμείς θα κάνουμε την ανανέωση, γιατί εμείς πιστεύουμε στην ανανέωση. Και η ανανέωση δεν είναι μόνο σε πρόσωπα, είναι και σε ρητορική, αλλά είναι και σε πράξεις και σε πρακτικές. Βεβαίως και ζητάμε και καλούμε ανθρώπους νέους, φρέσκους, που μπορεί να μην είχαν εμπλακεί παλαιότερα με τα κόμματα ή με την πολιτική. Ανθρώπους από την αγορά, από Επιμελητήρια, ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και από την νεολαία μας», δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος, στον ραδιοσταθμό Βήμα FM για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε ότι στόχος είναι να βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο στόχος είναι, έστω και με μία ψήφο, να βγει πρώτη η Ν.Δ. και να δημιουργηθεί, στη συνέχεια, μία κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Και κυρίως να σχηματιστεί μία κυβέρνηση με πρόσωπα ικανά κι αποφασισμένα να βάλουν πάνω από το προσωπικό κόστος, το συμφέρον της πατρίδας. Κι αυτοί, είμαστε εμείς».

Διαβάστε επίσης:  Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Τσίπρα και Ζάεφ

Ερωτηθείς για τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. απάντησε ότι «όλοι όσοι ασχολούνται με την Ν.Δ., όλοι οι πρώην πρόεδροι της Ν.Δ., όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ., όλα τα στελέχη της Ν.Δ., θα ενεργοποιηθούν».