Η συνέντευξη Μεϊμαράκη στη ΔΕΘ θύμισε παλιές… δόξες

217

Τις δόξες των παλιών μεγάλων συνεντεύξεων των εκάστοτε πρωθυπουργών αλλά και των αρχηγών αξιωματικής αντιπολίτευσης που δίνονταν μέχρι πριν μερικά χρόνια στη ΔΕΘ θύμισε η χθεσινή του προέδρου της Ν.Δ. Ε. Μεϊμαράκη.

Όχι μόνο για την μαραθώνια διάρκειά της αλλά και το όλο σκηνικό της. Αφού πέρα από τους εκπροσώπους του τύπου στη μεγάλη αίθουσα του Βελιδείου βρίσκονταν και ένας μεγάλος αριθμός στελεχών του κόμματος της Ν.Δ. πάνω στα οποία αρκετές φορές εστίασε η κάμερα.

Όπως συνέβαινε τους καιρούς που η αίθουσα γέμιζε υπουργούς και άλλα στελέχη με το πρόσωπο του καθενός να “παίζει” στις οθόνες μας εάν γινόνταν κάποια σχετική αναφορά στο όνομά του.

Διαβάστε επίσης:  Οταν τελειωσει η πανδημια καποιοι θα αλλαξουν χωρα…..κρατειστε το αυτο..οι νοσοκομειακοι γιατροι θα γκρεμισουν υπουργεια και πολλα αλλα …Τους αφησαν απροστατευτους ..

Συνεντεύξεις που εδώ και μια εξαετία έπαυσαν, μιας και οι πρωθυπουργοί που μεσολάβησαν μετά το 2009 έκριναν πως ήταν για αυτούς ασύμφορη.

Αν έδωσε τώρα πόντους στον πρόεδρο της Ν.Δ… Το μόνο που μπορεί να πεί κανείς είναι ότι για τρεις σχεδόν ώρες απάντησε σε μεγάλο αριθμό ερωτήσεων.

Χ.Κ.