Η CIA δίνει απόρρητα έγγραφα στη δημοσιότητα-Φωτογραφίες με ιπτάμενους δίσκους και φαινόμενα εξωγήινων

95

Η CIA πήρε την απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ορισμένα ανεξιχνίαστα φαινόμενα, τα οποία μελετά εδώ και περίπου 70 χρόνια. Ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινες υπάρξεις που παραπέμπουν στην επιτυχημένη σειρά… X-Files.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε κάποια ντοκουμέντα στη δημοσιότητα και όσοι πιστεύουν σε αυτές τις υπάρξεις θα τα βρουν ενδιαφέροντα» δήλωσε ένας πράκτορας της CIA στην επίσημη ιστοσελίδα, ενώ το κείμενο ανέφερε: «Παρακάτω θα βρείτε πέντε ντοκουμέντα που η σειρά X-Files θα λάτρευε να χρησιμοποιήσει στο μέλλον».

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν την 20ετία 1940-1960 και έως σήμερα αποτελούν μυστικά υψίστης σημασίας.

Ενα από τα αρχεία δείχνει τους πράκτορες να ερευνούν μαρτυρίες για ένα ιπτάμενο δίσκο στην Ανατολική Γερμανία το 1952, το οποίο σύμφωνα με τα έγγραφα της εποχής είχε διάμετρο 15 μέτρα. Ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν και στη Β. Αφρική, αλλά και στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης:  Σε αιματοχυσία κατέληξε η ομηρία στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο ένοπλος και 3 εργαζόμενες στο κέντρο βετεράνων (φωτό)

Μια ακόμη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τον φοιτητή Αλεξ Μπριχ το 1962, δείχνει έναν ιπτάμενο δίσκο πάνω από το Σέφιλντ της Αγγλίας το 1962.