Θετικά βήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ

121

Παρά την αρνητική εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας, ολοκληρώνεται θετικά για την ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα του νέου γηπέδου.

Συγκεκριμένα, η εταιρία «Δικέφαλος 1924» που έχει συσταθεί για τον σκοπό, έλαβε την Τρίτη την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από τη τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και τη γενική διεύθυνση χωρικού σχεδιασμού και αστικού περιβάλλοντος.

Είναι ένα από τα έγγραφα που απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία, που όλα δείχνουν ότι εξελίσσεται ομαλά.

Αυτό άλλωστε φαίνεται κι από τις δηλώσεις του Γιάννη Τσιρώνη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος επανέλαβε ότι η θετική εισήγηση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανοίγει το δρόμο για την επίσπευση των διαδικασιών, ανεξαρτήτως ενστάσεων που προτάσσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε επίσης:  Παναθηναϊκός: Επισημοποιείται ο Νταμπίζας και «κλείνει» ο Δώνης

«Για μένα, στο βαθμό που η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ και απεφάνθη, από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ’ εμάς. Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο μας να πάρει έγκριση, θέλω να είμαι φειδωλός. Θα το δω και θα σας πω αν είναι ή δεν είναι συμβατό. Εμείς, δεν καθυστερούμε κάτι από την πλευρά μας και δεν είναι θέμα διστακτικότητας. Δεν είναι στα χέρια του υπουργείου αυτή τη στιγμή η υπόθεση», ήταν η τοποθέτηση του κ. Τσιρώνη.