Καμμένος: Το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση

173
Καμμένος, Πάγκαλος, απάντηση,

«Ο σημερινές εκλογές έχουν ένα μήνυμα που πρέπει ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει να στείλει. Αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή αν θα δώσει ψήφο ασυλίας στο χθες» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις 09:15 το πρωί στο 72ο Εκλογικό Τμήμα, στο χωριό Λαράνι του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος, που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος ανέφερε ακόμη: «Εδώ από τη λεβεντογέννα Κρήτη από την πατρίδα του Ελευθερίου Βενιζέλου που δίδαξε Δημοκρατία, από την Ελληνική Περιφέρεια θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενότητας του Ελληνικού λαού και ομοψυχίας. Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η διχόνοια αλλά και ο μεγαλύτερος εχθρός μας στην εικόνα της χώρας προς τα έξω είναι η διαφθορά. Ο ελληνικός λαός σήμερα ασκεί το συνταγματικό του δικαίωμα. Ελπίζω να διεξαχθούν οι εκλογές σε ήρεμο κλίμα και είμαι βέβαιος ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση».

Διαβάστε επίσης:  Μαξίμου: Καλωσορίζουμε την αποδοχή της ΠΓΔΜ για λύση erga omnes

Τέλος ευχαρίστησε όσους μετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έφθασε το πρωί στο Ηράκλειο και στη συνέχεια συνοδευόμενος από υποψηφίους βουλευτές και συνεργάτες του μετέβη στο χωριό Λαράνι του Ηρακλείου και πήγε το πρωί στην εκκλησία και στη συνέχεια μετέβη στο εκλογικό κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα όπου τον υποδέχθηκαν οπαδοί του κόμματος του και κάτοικοι του χωριού.