Καρδίτσα: Νέα ιστοσελίδα του δήμου ενημερώνει τους πολίτες για τις κοινωνικές δομές

115

Μια νέα ιστοσελίδα, στην οποία όλοι οι πολίτες της περιοχής και όχι μόνο, μπορούν να ενημερώνονται για τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη, δημιούργησε ο δήμος Καρδίτσας.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα  http://www.domeskarditsa.gr, που παρέχει  νέα και χρηστικές πληροφορίες, για το έργο του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Τράπεζας Ρουχισμού, αλλά για τις άλλες δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης .

Την ιστοσελίδα έστησαν αφιλοκερδώς,  η εταιρεία Slumdog Team  των  Γιάννη Καλταπανίδη και Γιάννη Γλυνού , στους οποίους  απηύθυνε τις ευχαριστίες της η αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης.

Παράλληλα ο δήμος Καρδίτσας, σημειώνει εμφατικά πως στέκεται έμπρακτα, στο  πλευρό των ασθενέστερων οικονομικά δημοτών – πολιτών,  προσπαθώντας να αμβλύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μέσω δομών που αναπτύσσει, και υλοποιώντας σειρά κοινωνικών δράσεων και προγραμμάτων, με στόχο να συμβάλει στην αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης των κινδύνων του κοινωνικού αποκλεισμού και της αδυναμίας κάλυψης πρωταρχικών αναγκών από πολλές ομάδες του πληθυσμού.

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Δύο προσαγωγές για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη