Καφετέρια στη Λέσβο ανοίγει τις πόρτες της κάθε βράδυ στα αδέσποτα για να ζεσταθούν!

246

Τις πόρτες της στα αδέσποτα σκυλιά ανοίγει κάθε βράδυ μία καφετέρια στη Μυτιλήνη, προκειμένου να βρουν ένα ζεστό καταφύγιο τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Την φωτογραφία από το καφέ «Hott Spott» στη Λέσβο, που τραβήχτηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα, την έχουν μοιραστεί χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς από αυτούς να χειροκροτούν την χειρονομία αυτή του ιδιοκτήτη.

Η καφετέρια, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, κλείνει για τους πελάτες στις 3 κάθε πρωί και ανοίγει στη συνέχεια για τα αδέσποτα σκυλιά, προκειμένου να κοιμηθούν κάπου ζεστά.

Ο Αντώνης (ψευδώνυμο), σερβιτόρος της καφετέριας, δήλωσε στην Independent πως αυτό συμβαίνει από το περασμένο καλοκαίρι. «Στην πόλη έχουμε πολλά σκυλιά. Όταν το μπαρ κλείνει κάθε βράδυ, τα σκυλιά έρχονται και κοιμούνται εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Από τον Ιούλιο, κάθε βράδυ, κάποιος σκύλος κοιμάται στον καναπέ».

Διαβάστε επίσης:  Ανατροπή νταλίκας με έναν νεκρό (φωτό)

Το ειδυλλιακό νησί της Λέσβου, αναφέρει ο Independent, βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής εξαιτίας του προσφυγικού. Κι ενώ αυτό έχει επηρεάσει τον τουρισμό, την κύρια πηγή εισοδήματος του νησιού, το Hott Spott καφέ, διατηρεί την δημοτικότητά του, εν μέρει λόγω της απόφασης να φιλοξενεί τα αδέσποτα.
«Οι πελάτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο Αντώνης.