Κοιτάτε ποιον …προσκυνούν!

181
Ο Ερντογάν χλευάζει τους Έλληνες!

Η εξαιρετικά θετική στάση των Ευρωπαίων απέναντι στον “Σουλτάνο” Ερντογάν, προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ιδιαίτερα όταν ξέρουμε ότι γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο της Τουρκίας, τη Συρία..

Γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζουν ότι ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι η Τουρκία έχει αυξήσει τις παραδόσεις όπλων, πυρομαχικών και εξοπλισμού σε αυτούς που η Τουρκία η ίδια έχει χαρακτηρίσει, ως τρομοκράτες στη Συρία.

Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν αυτά που υποστήριξε συριακή στρατιωτική πηγή, στο Ρόιτερς την περασμένη εβδομάδα, πως οι αντάρτες κάνουν μεγάλη χρήση αντιαρματικών πυραύλων αμερικανικής κατασκευής που αγόρασε η Σαουδική Αραβία και προμηθεύονται μέσω της Τουρκίας.

Οι αποκαλούμενοι πύραυλοι TOW είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο στο οπλοστάσιο των ανταρτικών ομάδων και υπάρχουν μαρτυρίες ότι χρησιμοποιούνται πιο συχνά αφότου η Ρωσία επενέβη εξαπολύοντας αεροπορικά πλήγματα στη Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:  Η "μάχη" του κατώτατου μισθού

Και όλα αυτά τα λέμε, χωρίς καμία διάθεση δικαίωσης του καθεστώτος Άσαντ που έχει τις δικές του ευθύνες απέναντι στο λαό του!