Κοντονής: “Ο Αλαφούζος ήθελε να κλείσει η Θύρα 13”

103
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στο λιμάνι της Κυλλήνης

Ακόμα περισσότερο θα ενταθούν οι σχέσεις του Σταύρου Κοντονή με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τη νέα δήλωση του πρώτου το πρωί της Παρασκευής (22/1). Ο υφυπουργός Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του για το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του “Απόστολος Νικολαΐδης”.
Η απάντηση του Κοντονή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, αφού υποστήριξε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από μικρό χρονικό διάστημα, είχαν ταύτιση απόψεων όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού.

“Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα” ισχυρίστηκε ο Σταύρος Κοντονής.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/5/18

Ακόμα, κατηγόρησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αλλαγή στάσης και για αποφυγή των ευθυνών που της αναλογούν: “Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου”.