Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό

144

Το μεγαλύτερο JobFair Κολεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα επιστρέφει αύριο  Τρίτη 22/9 για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.  Πρόκειται για έναν  θεσμό για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που καθιέρωσε το Mediterranean college.
Ώρα έναρξης στις 11 το πρωί και λήξης στις 8 το βράδυ. Οι χώροι όπου θα γίνονται οι δραστηριότητες είναι:  Δεξαμενές Καθαρισμού (Δ10), Αεριοφυλάκιο 1 και Αμφιθέατρο (Δ2)

Περισσότερες από 40 Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρίες προσφέρουν  θέσεις εργασίας και πρακτικής. Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια, ενώ το πρώτο CV Center στην Αθήνα θα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα, για τη δημιουργία ενός  αποτελεσματικού  βιογραφικού.

Επίσης θα λειτουργεί και desk  του Mediterranean College για δηλώσεις συμμετοχής σε διαγωνισμό υποτροφιών εκπαίδευσης σε Bachelor’s & Master’s.

Διαβάστε επίσης:  Ξεπέρασαν μέχρι το μεσημέρι τις 80.000 οι αιτήσεις εργαζομένων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Mediterranean College και έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή τους νέους με επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική  που απαιτείται, για να μπορούν να  προσεγγίσουν  αποτελεσματικά ένα δυνητικό εργοδότη.
Κορυφαίες εταιρίες θα δώσουν το παρόν, μεταξύ των οποίων και οι: EsteeLauder, Mediatel, TuiHellas, Public, Plaisio, TGIFriday’s, Aluminco, DHL, ManpowerGroup, MediaSaturnHellas,Famar, Adecco, GameSpace, GrantThornton, Skywalker, IANOS,  ΕΑΒ, ΑΚΤΙΟΣ, ΚΕΘΕΑ, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Αγκαλιά.

Για συμμετοχές στο JobFair πατήστε εδώ: www.mc-employability.gr   ή στο τηλέφωνο 210 88 99 600.