Κουίκ: Οι εκλογές αποτελούν λύση ανάγκης απέναντι στη δραχμόβια ομάδα Λαφαζάνη

219

Ως λύση ανάγκης απέναντι στη δραχμόβια ομάδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, χαρακτηρίζει τις πρόωρες εκλογές ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά και στην εφημερίδα «Κόντρα».

Όπως υποστηρίζει, κάποιοι της Αριστεράς «κολλημένοι» στην ιδεολογία τους, δεν μπορούν να διαχειριστούν την άσκηση της εξουσίας, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούν σε διασπάσεις.
«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μοιάζει σαν να μην αποδέχθηκε ποτέ την ιδέα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εκείνος» τονίζει παράλληλα, επισημαίνοντας ότι «ήθελε να γίνει αρχηγός, μαζί με εκείνους που διαφημίζουν την καταστροφική επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα».

Παράλληλα, ο κ. Κουίκ υπερθεματίζει ότι «ο Αλέξης Τσίπρα επέλεξε να ακρωτηριάσει το Κόμμα του, αντί να επιτρέψει να ακρωτηριάσουν κάποιοι την Ελλάδα, έβαλε την πατρίδα πάνω από το κόμμα του.

Διαβάστε επίσης:  Έχει το θράσος και μιλάει - Κατρούγκαλος: Αυτό που εσείς αποκαλείτε πετσόκομμα, εγώ το θεωρώ κοινωνική δικαιοσύνη!

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, διαβεβαιώνει ότι θα «συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε κυβερνητικό επίπεδο με το κόμμα της Αλέξης Τσίπρας», ενώ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με όσους σχεδίασαν την πτώση της κυβέρνησης.