Κουτσούμπας: Στις 100 πρώτες ημέρες θα εφαρμόσουν το μνημόνιο

132
ΚΚΕ: Τα ψηφοδέλτια παρουσίασε ο ΓΓ Δημήτρης Κουτσούμπας

«Γιατί κρύβουν τις πρώτες 100 ημέρες»; Γιατί οι «100 πρώτες ημέρες, είναι οι μέρες που θα εφαρμοστεί το μνημόνιο και ό,τι αντιλαϊκό αυτό περιλαμβάνει» ανέφερε από το Ηράκλειο ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματος του στα Λιοντάρια και μίλησε για «βαρύ λογαριασμό που θα αποσταλεί αμέσως μετά τις εκλογές στο λαό όποιος κι αν είναι κυβέρνηση».

Ζήτησε να ενισχυθεί το ΚΚΕ και κάλεσε το λαό να χτυπήσει τη μοιρολατρία λέγοντας ότι η απάντηση βρίσκεται στο ΚΚΕ. Επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μιλώντας για εξαπάτηση του λαού και λέγοντας ότι ο ένας ρίχνει στον άλλο το φταίξιμο, ενώ πρόσθεσε ότι «Αυτό το μνημόνιο ούτε διορθώνεται, ούτε στρογγυλεύεται» και έστρεψε και τα βέλη του στη ΛΑΕ.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι οι εκλογές του Σεπτέμβρη του ’15 δεν είναι ίδιες με τις εκλογές του Γενάρη. Γιατί τώρα ο καθένας και η καθεμιά ξέρει, υποψιάζεται τι τον περιμένει την επομένη των εκλογών, όποιος κι αν είναι κυβέρνηση, όποιος κι αν βγει πρώτος ή δεύτερος και μίλησε για το σκηνικό της πόλωσης.

Διαβάστε επίσης:  Νίκος Χαρδαλιάς: Στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη σύζυγό του στη Μεσσηνία (φωτό)

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του ανέφερε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν λένε κουβέντα για το τι θα κάνουν, πως θα κυβερνήσουν, δεν λένε κουβέντα για το κυβερνητικό τους πρόγραμμα τονίζοντας ότι αυτό το πρόγραμμα είναι κοινό και για τους δύο. «Παρά τις όποιες διαφορές το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. είναι το 3ο μνημόνιο και η άμεση, χωρίς καθυστερήσεις εφαρμογή του» σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στις «100 πρώτες ημέρες» ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε πως είναι η πρώτη φορά που γίνονται εκλογές και δεν ακούμε τίποτα γιατί είναι οι ημέρες που θα εφαρμοστεί το μνημόνιο και ότι αντιλαϊκό αυτό περιλαμβάνει.

Οι «πρώτες 100 ημέρες» της επόμενης κυβέρνησης συνεργασίας, είναι δεδομένες. Τις συμφώνησαν όλα τα κόμματα μαζί, τις ψήφισαν μαζί, μπορούν ακόμα και να τις υλοποιήσουν από κοινού.