Μάθε τι μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου: Χούφτωστη…Χούφτωστη…

524

Τα χέρια ψηλά όποιος πιστεύει ότι είναι φοβερός εραστής. Πρόλαβες και τα σήκωσες, ε; Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά έχεις καταφέρει ποτέ να κάνεις μια γυναίκα να τελειώσει χωρίς καν να βγάλεις το παντελόνι σου; Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά δεν είναι. Οι γυναίκες λατρεύουν τα χέρια σου.

Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν πάνω σου. Τα θέλουν πάνω τους, μέσα τους, σε κάθε σημείο, με κάθε ένταση. Μην την αφήσεις να τα απομακρύνειΠάνω στο πάθος χουφτώνεις τον πισινό της και τον σφίγγεις δυνατά.

Τι σκέφτεται: Τι κάνει; Κώλος είναι, όχι ζυμάρι.

Τσέκαρε έναν τρόπο για να ξέρεις κάθε φορά πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις από μέσα σου τον Κόναν το Βάρβαρο. Καθώς τη φιλάς ή την αγγίζεις, ανέβασε λίγο τους ρυθμούς και κάνε μία πιο απότομη κίνηση, σταθερά και αποφασιστικά. Αν η αντίδρασή της είναι να σε τραβήξει με δύναμη πάνω της, είσαι σε καλό δρόμο.

Διαβάστε επίσης:  Το ανέκδοτο: Η Μιλένα … και η Ασημίνα !

Αν μάλιστα νιώσεις τα χείλη της να πιέζουν πιο έντονα τα δικά σου και τα χέρια της να κατεβαίνουν χαμηλά, τότε ξέρεις ότι η γατούλα που είχες δίπλα σου έχει μεταμορφωθεί σε τίγρη. Στην αντίθετη περίπτωση, που τη δεις να κουρνιάζει στην αγκαλιά σου ή να κάνει πίσω, προφανώς δεν είναι έτοιμη να περάσει σ’ αυτό το επίπεδο.

Συνέχισε με πιο απαλά χάδια ή ίσως είναι καλή ιδέα να διακόψεις για λίγο το παιχνίδι. Θα της δώσεις το χρόνο να το σκεφτεί και να επανέλθει πιο αποφασισμένη.