Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

142
Άποψη, υποχρεωτική εκπαίδευση, ψηφοφόρου,

Την πεποίθηση ότι ο λαός θα δώσει εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτική, εντολή για ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.  «Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερά βήματα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

«Σήμερα μιλούν οι πολίτες με την ψήφο τους, που θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια, τους δήθεν και να φέρουν τους αυθεντικούς για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ψήφισε στο Μαρούσι. «Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, όλοι οι Έλληνες μαζί θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξεκινάει αύριο», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Για μας προτεραιότητα έχει η νεολαία που καλείται να πει σήμερα “όχι” στην αποχή, στην απογοήτευση και στο “όλοι ίδιοι είναι”. Αυτά τα τρία φέρνουν μνημόνια και λιτότητα. Καλούμαστε όλοι να πούμε “όχι” σε αυτά για να μη ξενιτεύονται οι νέοι μας», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στον Κορυδαλλό. «Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή να σηκωθεί ο κόσμος να ψηφίσει, να ψηφίσει και να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του.

Διαβάστε επίσης:  Πέτσας: Ιδιαίτερα προσεκτικοί να είναι από σήμερα το απόγευμα οι πολίτες

Η Ελλάδα μπορεί και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ψήφισε στα Χανιά.

«O λαός πρέπει να πάει μαζικά στην κάλπη και να ενισχύσει τη μόνη δύναμη που έχει δείξει συνέπεια, το ΚΚΕ για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος ψήφισε στη Νέα Ιωνία.

«Το μήνυμα των σημερινών εκλογών είναι αν ο λαός θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο αύριο ή ψήφο ασυλίας στο χθες» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Λαράνι του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το βράδυ θα έχουμε κυβέρνηση.

«Επιλέξαμε να μην εμπλακούμε σε άγονες αντιπαραθέσεις. Καλούμε όλους, όσοι μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν, να μας τιμήσουν και πάλι», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, από τη Νέα Ιωνία, όπου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα. «Η χώρα χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Σήμερα το βράδυ πρέπει να τελειώσει η άγονη συζήτηση του δικομματισμού», πρόσθεσε.

Την ανάγκη ύπαρξης σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που ψήφισε νωρίς το πρωί στη Νέα Σμύρνη.