Μεϊμαράκης: Ζήτησε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ

159

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε, από Ηράκλειο της Κρήτης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματός του.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή, ώστε να προκύψει κυβέρνηση με πυρήνα τη ΝΔ και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, θυμίζοντας τα όσα είχε πει, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου.

«Έλεγε πως θα παίζει νταούλια και λύρα και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Τον ρωτούμε σήμερα, τα πίστευε αυτά που έλεγε ή προσπαθούσε να εξαπατήσει τον κόσμο; Σήμερα μπορεί να ξανάρθει στο Ηράκλειο και να τα ξαναπεί;», είπε.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας πως εντός επτά μηνών προκάλεσε μεγάλη ζημιά όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην κοινωνία, την απασχόληση, την Παιδεία και το μεταναστευτικό.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τσίπρας «προανήγγειλε» χρίσμα σε Μπουτάρη για τις εκλογές!

Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόσο κακό στην χώρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε επίσης ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο και έκανε ιδιαιτέρες αναφορές στα προβλήματα της Κρήτης.