Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας θέτει πλαστά διλήμματα

126

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε πως έχει «στρατηγικό κενό» και πως «θέτει πλαστά διλήμματα», εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος αρχηγός που είχε τόσες απώλειες στις ψηφοφορίες της Βουλής. Και τώρα όσους δεν έφυγαν και απλά ψήφισαν παρών τους ξαναέβαλε. Ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει απώλεια σταθερότητας» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ο Τσίπρας σε εκβιασμό. Εμείς ήμασταν. Εμείς αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε για να μη βγει η χώρα μας από το ευρώ επειδή υπάρχει πρόβλημα Grexit. Με τις δικές μας ψήφους έμεινε η χώρα στην ευρωζώνη. Με τις ψήφους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού».

Διαβάστε επίσης:  ΝΔ: Όλα τα ονόματα των νέων προέδρων των ΝΟΔΕ σε όλη τη χώρα

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι: «Στα επόμενα μέτρα που θα έρθουν θα τίθεται θέμα εκταμίευσης της δόσης. Που θα βρει την πλειοψηφία για να τα περάσει; Εμείς θα προχωρήσουμε μαζί με τις άλλες πραγματικά ευρωπαϊκές δυνάμεις. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει. Εμείς θα εφαρμόσουμε την συμφωνία που εκείνος δεν πιστεύει. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι ψηφίζουν. Αν ψηφίσουν εμάς ψηφίζουν σταθερότητα. Αν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε επιστροφή στην αβεβαιότητα. Εμείς τα λέμε από τώρα. Μην έρθουν την Δευτέρα και μας πουν άλλα».