Μηνύματα Γιαννακόπουλου, μέσα και οι… ξενύχτηδες

74

Λίγες ώρες μετά την ήττα στο Game 4 των ημιτελικών απέναντι στον Άρη και την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση, εκεί όπου βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να τους μιλήσει για όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έστειλε μήνυμα πρόκρισης στους τελικούς, ενόψει του αποφασιστικού Game 5 το Σάββατο (14/5, 18:00) στο ΟΑΚΑ με τον Άρη, ενώ επέστησε την προσοχή σε όλους με αφορμή το πειθαρχικό παράπτωμα με το ξενύχτι των τριών ξένων (Γκιστ, Φελντέιν, Χέινς) μετά το τρίτο ματς στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε τον Αργύρη Πεδουλάκη στην απόφαση να τους αφήσει εκτός αποστολής στο Game 4.

Ο Γιαννακόπουλος μιλώντας παρουσία σύσσωμης της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει όσα έχει πετύχει και έχει χτίσει το όνομά του βασιζόμενος σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες, τις οποίες όλοι οφείλουν να υπηρετούν. Επιπλέον τους τόνισε πως όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και ενωμένοι να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς και εκεί να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης:  Εύβοια-πυρκαγιά: Σύσκεψη του Συμβουλίου Διαχείρισης Κρίσεων, παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη

Πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στον «τελικό» πρόκρισης, στον οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψουν οι τρεις που υπέπεσαν στο πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση.

Ωστόσο αναμένεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο για όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη, με την διοίκηση να παίρνει τις τελικές αποφάσεις για… συμμόρφωση.