Μητσοτάκης & Γεωργιάδης ζητούν επίμονα debate μεταξύ των 4

96
ΝΔ, Τι γνώριζαν, Βέμπερ, Γιούνκερ, για τη «μεγάλη ανατροπή». του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης κατακλύζουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με προτάσεις για debate στην τηλεόραση ή έστω μπροστά στη βάση, τρεις εβδομάδες πριν την αναμέτρηση για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, με τηλεφωνήματα -και προσεχώς και με επιστολές- προς τους άλλους 3 υποψηφίους στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί την διεξαγωγή Debate.

Έως τώρα, μέσω δημόσιων δηλώσεων έχει εισπράξει ένα “ναί” άνευ όρων από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ένα “όχι” στο debate, καθώς ισούται όπως λέει με γελοιοποίηση από τον Βαγγέλη Μειμαράκη κι ένα “ίσως” από τον Απόστολο Τζιτζικώστα που στην ουσία λέει ότι θα είναι παρών αν είναι και ο Μεϊμαράκης.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τσίπρας «προανήγγειλε» χρίσμα σε Μπουτάρη για τις εκλογές!

Επιστολές πάντως προς τους ανθυποψηφίους του ετοιμάζεται να στείλει και ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας δημόσιο διάλογο.

O Κυριάκος Μητσοτάκης σε χθεσινή του συνέντευξή στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” έστειλε μήνυμα στον Μεϊμαράκη ότι δεν μπορεί να κάνει debate με τον Τσίπρα και όχι με τους ανθυποψηφίους του, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του ότι αξιοποιεί την θέση του προέδρου για την προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Από την Λαμία όπου βρέθηκε χθες ο Απόστολος Τζιτζικώστας απάντησε σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι το κόλλημα εκλογιμότητας που έχει θα οδηγήσει μοιραία σε διαρχία και πιθανώς ακόμη και σε διάσπαση.