Μπαίνει χειρουργείο ο Μπρούνο Ζουκουλίνι!

71

Δυστυχώς, οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν για τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο «Ζούκου» πάτησε άσχημα σε μια φάση της σημερινής προπόνησης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στο αριστερό του πόδι και ο παίκτης κρίθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, με την Ένωση να δέχεται ένα πολύ ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν της ΑΕΚ αναφέρονται τα εξής: «Κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου υπέστη στην πρωινή προπόνηση ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση».

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/5/18

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό άλλες συνθήκες ο Ζουκουλίνι θα είχε μπει ήδη στο χειρουργείο για να ξεκινήσει η επέμβαση, ωστόσο στην συμφωνία της ΑΕΚ με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του, προβλέπεται ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας.

Ήδη οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν έρθει σε επαφή με το τιμ της Σίτι για να γίνει η σχετική συνεννόηση και να πάρουν το «ΟΚ» να προχωρήσουν αυτοί στην επέμβαση. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Ζουκουλίνι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες, όμως ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά την επέμβαση.