Νέα Καριέρα με 5 Κινήσεις…

90

Οραματίσου και Πιάσε Δουλειά

Παρόλο που ο 3D σχεδιασμός υπήρχε αρκετά πριν από το Google Earth, κανείς δεν είχε σκεφτεί να τον φέρει στην καθημερινότητά σου. «Επιτυχία σημαίνει να επιλέγεις την κατάλληλη ευκαιρία» . «Βρες μια ιδέα που πιστεύεις ότι αξίζει και είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί από κάποιον σύντομα και κυνήγησέ την».

Φτιάξε Dream Team

Χωρίς συνεννόηση και η καλύτερη ομάδα μπορεί να αποτύχει. «Μπορεί να έχεις ταλαντούχους συνεργάτες, αλλά το αποτέλεσμα μετράει». Επικεντρώσου στον τελικό στόχο και μην αφήνεις να τσαλακωθεί το όνειρο από εγωισμούς και ροκ σταριλίκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οι συνεργάτες σου να κάνουν συμβιβασμούς στη δημιουργικότητά τους. Σκοπός σου είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός.

Μάθαινε από τα Πάντα

Τα λάθη θα σου μάθουν περισσότερα από τις επιτυχίες σου. Μη σηκώνεις τα χέρια με την πρώτη αναποδιά και βάλε στόχο να μετατρέπεις τις δυσκολίες σε προσωπικό όφελος. Αλλωστε όταν ξεκινάς κάτι νέο και σημαντικό, το σίγουρο είναι ότι θα κάνεις λάθη». Γιατί να μην εκμεταλλευτείς τη γνώση για τη μελλοντική σου εξέλιξη;

Διαβάστε επίσης:  Αυτά ήταν τα ιερά ποτάμια στην αρχαία Ελλάδα

Μοιράσου τον Ενθουσιασμό

Είναι σημαντικό οι συνεργάτες σου να ενθουσιάζονται με το πρότζεκτ και να σου το δείχνουν. Ασχέτως πόσο μικρός ή μεγάλος είναι ο στόχος σας, η ψυχολογία της ομάδας και οι πρωτοβουλίες κάθε παίκτη χωριστά είναι αυτά που θα φέρουν την τελική δικαίωση. «Κάθε προσωπική πρωτοβουλία δείχνει το κίνητρο, τις ικανότητες και την ευφυΐα ενός ατόμου» «Αυτό έχει τεράστια σημασία για μένα».

Δες Πίσω από τα Κέρδη

«Δώσε τα απαραίτητα κίνητρα στην ομάδα σου, θέτοντας στόχους πέρα από την οικονομική επιβράβευση» . Ας μην ξεχνάμε ότι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές του Google Earth ήρθε το 2005, όταν έδειξε τη Νέα Ορλεάνη εν μέσω του τυφώνα Κατρίνα. Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να δουν αν τα σπίτια τους είχαν πληγεί μέσω του Google Earth. Η ηθική επιβράβευση των ανθρώπων της εταιρείας ήταν τεράστια.