Νέες καταγγελίες κατά Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση

186

Βροχή έρχονται οι καταγγελίες γυναικών ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον αφροαμερικανό κωμικό ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι. Τις νέες καταγγελίες έκαναν ακόμα τρεις γυναίκες, οι ηθοποιοί Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ και Ίντεν Τερλ καθώς και μία πρώην αεροσυνοδός, η Κολίν Χιουζ, που έρχονται να προστεθούν στη λίστα με περισσότερες από σαράντα γυναίκες που έχουν διατυπώσει ανάλογες κατηγορίες.

Η Γουάιτντιρ δήλωσε ότι γνώρισε τον Κόσμπι το 1971 και έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό σε μία συνέντευξη για δουλειά, ενώ η Τερλ ανέφερε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια γυρισμάτων του «The Cosby Show». Η πρώην αεροσυνοδός, είπε ότι τον γνώρισε στη διάρκεια πτήσης, την κάλεσε στο δωμάτιό του και όταν ξύπνησε έπειτα από ώρες, συνειδητοποίησε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε επίσης:  «Μούσα» η Ελλάδα για δύο διάσημους εικαστικούς

Πρόσφατα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε τον ηθοποιό να καταθέσει ένορκα στις 9 Οκτωβρίου σχετικά με τις καταγγελίες μίας γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι της έδωσε ναρκωτικά και την κακοποίησε όταν ήταν ανήλικη. Ο 78χρονος Κόσμπι αντιμετωπίζει κύμα κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών.