Νέο στέκι αποκτά  η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Αμαρουσίου

119

Νέο στέκι αποκτά στο Μαρούσι η «Σπιτική Κουζίνα», μετά την επιτυχημένη λειτουργία της τα δύο τελευταία χρόνια στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών.

Η δεύτερη «Σπιτική Κουζίνα», θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, και ώρα 17:30 και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές της γεύσεις.

Στο πλαίσιο των πρότυπων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου, η «Σπιτική Κουζίνα» από τότε που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Μαρούσι έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους και στηρίζει σταθερά τις οικογένειες και τα νοικοκυριά της πόλης.

Με την υψηλή ποιότητα πιστοποιημένου σπιτικού φαγητού που προσφέρει σε όλους στο συμβολικό αντίτιμο των 2,70 ευρώ, ανά μερίδα, και τη  μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, μεσογειακών και παραδοσιακών γεύσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του καλού και ποιοτικού φαγητού.

Διαβάστε επίσης:  "Μινωικά" δώρα στον Κάρολο και την Καμίλα (Φώτο)

Η δημοτική αρχή Αμαρουσίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων ευρύτερα στην πόλη, προχώρησε στη λειτουργία ενός ακόμη σημείου εξυπηρέτησης του κοινού που επιλέγει την «Σπιτική Κουζίνα», στον οδό Μεσογείων 82, (όρια περιοχών Κοκκινιάς και Σωρού).