Νύχτα ντροπής για τη Ρεάλ,αποκλεισμός λόγω τιμωρημένου παίκτη

118

Μια από τις χειρότερες νύχτες της ιστορίας πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης, στον αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας με την Κάντιθ. Η «βασίλισσα» μπορεί να επικράτησε εντός αγωνιστικού χώρου με σκορ 3-1 όμως η αντικανονική χρησιμοποίηση του Ντένις Τσερίσεφ θα προκαλέσει τον αποκλεισμό της στα χαρτιά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποίησε τον ποδοσφαιριστή χωρίς να γνωρίζει πως από πέρυσι «κουβαλούσε» τιμωρία μιας αγωνιστικής. Στην αρχή δεν το γνώριζε ούτε η Κάντιθ, οι άνθρωποι της οποίας το έμαθαν μέσω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στα social media, από χρήστες όπου θυμόντουσαν πως πέρυσι ο ποδοσφαιριστής είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής.

Άμεσα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε ένσταση, κάτι που σημαίνει πως θα κερδίσει την αναμέτρηση στα χαρτιά και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης:  Champions League: Τα ζευγάρια, οι ημερομηνίες και τα γήπεδα του Final-8

Πάντως λίγες ώρες αργότερα, ο ισπανικός Τύπος δημοσίευσε ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο τόσο η τεχνική ηγεσία της Ρεάλ όσο και η διοίκηση είχαν ενημερωθεί από τις 27 Ιουλίου για το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής ήταν τιμωρημένος.