Ξεκινάει «ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ» Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη

148

Ο δεύτερος γύρος εκλογής στη ΝΔ προμηνύεται σκληρός. Οι δύο «μονομάχοι» Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης ακονίζουν τα ξίφη τους και ετοιμάζονται.

Στην επίθεση πέρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οποίος μιλώντας στο δελτίο του ΣΚΑΪ, απάντησε στις κατηγορίες Μητσοτάκη για βαρονίες τα εξής: «Δεν έκρυψα ότι είχα τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή, την οποία επιδίωξα. Δεν γίνεται να μην αναγνωρίζουν την αυτόνομη πορεία μου 25 χρόνων και να μου λένε ότι βγήκα πρώτος λόγω του Καραμανλή. Ποιος, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού με κατηγορεί για βαρωνίες;»

Ο Β. Μεϊμαράκης καταλόγισε στον Κ. Μητσοτάκη ότι, ενώ γνώριζε ότι λόγω προσωπικού προβλήματος δεν μπορούσε να μεταβεί στη Βουλή κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου, του ζήτησε να τοποθετηθεί δημοσίως για το τι θα ψήφισε. «Είναι γνωστή η θέση μου, ξέρουν οι πάντες ότι θα ψήφιζα αυτή τη συγκεκριμένη διάταξη» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Μην μου κάνει μάθημα αυτός που έλειπε από την εκλογή του Προέδρου της Ν.Δ.».

Διαβάστε επίσης:  Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της ΝΔ για τους Δήμους της Θεσσαλίας

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετάσχει σε τηλεμαχία ενώ σημείωσε η ΝΔ χρειάζεται ανανέωση δομών και όχι προσώπων απαραίτητα

«Debate δεν πρόκειται να κάνω, αν συνεχίσει να με προσβάλλει και να με κατηγορεί για βαρωνίες. Αυτά τα λένε σε αντιπάλους άλλων κομμάτων, όχι μεταξύ υποψηφίων προέδρων».