ΞΕΦΥΓΕ Η ΒΑΓΕΝΑ: Εδώ αντέξαμε τους Τούρκους 400 χρόνια τα 99 του Ταμείου μας πείραξαν

159
επιστολή, Άννα Βαγενά, πρώτο θέμα,

Η κυρία Βαγενά σε μια απίστευτη-ανεπίτρεπτη δήλωση που υποδηλώνει ραγιαδισμό παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση παραχώρησε για 99 χρόνια την εθνική κυριαρχία στους δανειστές μέσω του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων και το συνέκρινε με τα 400 χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς.

Για φανταστείτε να τα είχε πει αυτά τα πράγματα κάποιος βουλευτής από τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ τι είχε γίνει. Έτσι όπως δεν θα ανεχόμασταν αυτούς έτσι δεν μπορούμε να ανεχθούμε να τα λέει και μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα η κυρία Βαγενά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου stigma fm είπε «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές. Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες.

Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος».

Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων

Διαβάστε επίσης:  Η Μάνη, η Εκκλησία και ο ...σύριζας!

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και στο δημόσιο υποστηρίζοντας πως τόσο χρόνια μετατράπηκε για πολλούς σε παράδεισο των τεμπέληδων. “Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά. Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική”.

Όλοι σε ένα τσουβάλι κυρία Βαγενά; Μόνο εσείς του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνετε όλα καλά;