Οι προσδοκίες Λαλιώτη για μετά τις εκλογές

377
Ο Λαλιώτης διαψεύδει ότι είναι υπέρ της προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Φώφη Γεννηματά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, μια καλή νοικοκυρά και μια καλή μητέρα, αλλά είναι ανύπαρκτη η καριέρα της, είχε πει πάνω κάτω ο Θ.Πάγκαλος.

Η Φώφη Γεννηματά πήρε κατάκαρδα τη δήλωση του Θ. Πάγκαλου σχετικά με την καριέρα της και αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Προσέλαβε μάνατζερ. Η επίσημη επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι πλέον γεγονός!

Πιστεύω ότι σε κάποιους θα έκανε εντύπωση η επανεμφάνιση του Κώστα Λαλιώτη, έστω και στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Να δείτε που ο Κώστας θα πιστωθεί και την άνοδο που εμφανίζει δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ. Δούλεψε άλλωστε γι’ αυτή από την πρώτη στιγμή που η Φώφη έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος. Ίσως και πριν απ’ αυτή. Όταν εξαπέλυε μύδρους κατά της απόφασης του Γιώργου να ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ και επέμενε στην ενότητα του κόμματος, στην ίδρυση του οποίου συμμετείχε.

Διαβάστε επίσης:  «Τρέχει» πλέον το νέο κόμμα της κεντροδεξιάς από «καραμανλικούς»…

Παρά την εκκωφαντική σιωπή και την αποστασιοποίησή του τα τελευταία 13 χρόνια, ο Λαλιώτης κινούταν πάντοτε στις παρυφές του ΠΑΣΟΚ, έστω και αν δήλωνε ότι φροντίζει τα αμπέλια του στα Δολιανά.

Πληροφορίες λένε ότι είναι αυτός που κινεί τα νήματα στο ΠΑΣΟΚ, πως αλλιώς θα επέστρεφε, και επιμένουν ότι… κοντρολάρει τις επιθέσεις προς το ΣΥΡΙΖΑ, πέριξ της Χαριλάου Τρικούπη γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού του φτιάχνει σενάρια για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που εκτιμά, όπως μου είπαν ότι θα είναι το πρώτο κόμμα.

Δ.Τ.