Ομαλά εξελίσσονται οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία – Μήνυμα ενότητας από Πλακιωτάκη

129

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. Όλα τα εκλογικά κέντρα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Ομαλά και χωρίς τεχνικά προβλήματα εκτυλίσσεται από τις 7:00 το πρωί ο πρώτος γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν σε ένα από τα 1.602 εκλογικά τμήματα ώστε να ψηφίσουν, προσκομίζοντας απλώς την αστυνομική ταυτότητά, το δίπλωμα οδήγησης ή το διαβατήριό τους.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Όλα τα εκλογικά κέντρα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος (μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τις κατά τόπους Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις.

«Σήμερα ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον της παράταξης», δήλωσε από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο μεταβατικός πρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τόνισε ότι η σημερινή ψήφος διασφαλίζει την ενότητα της ΝΔ. «Στηρίζουμε την κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας μεγάλης δύναμης, είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στο χρέος μας, σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης, απευθύνοντας πρόσκληση στον κόσμο να ψηφίσει.

Διαβάστε επίσης:  Πετρόπουλος: Ούτε απαραίτητες ούτε αναγκαίες οι μειώσεις των συντάξεων

Τα μηνύματα των υποψηφίων

Στα προεκλογικά τους μηνύματα, οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι τόνισαν την ανάγκη μεγάλης συμμετοχής των υποστηρικτών της ΝΔ στη διαδικασία.

Μήνυμα ενότητας έστειλε με ανάρτηση στο Twitter το βράδυ της Παρασκευής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημειώνει πως «με την εμπειρία του χθες, με τις ανάγκες του αύριο όλοι μαζί θα χτίσουμε την αυριανή Νέα Δημοκρατία».

Η συμμετοχή των πολιτών συνιστά εγγύηση για την ενότητα του κόμματος, τονίζει σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν τίθεται θέμα διάσπασης της ΝΔ. Σε αυτό επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Ελλάδα δεν φτιάχνεται με τον Τσίπρα στην εξουσία, είπε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι ψηφοφόροι που έλαβαν μέρος στον πρώτο γύρο. Ο καθένας θα ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.