Ο Άδωνις πήγε έξω από το θέτρο του Λαζόπουλου και ήθελε να κάνει “ντου” στην εκπομπή (video)

154

Στα άκρα οδηγήθηκε η κόντρα του βουλευτή και υποψήφιου προέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο.

Στο θέατρο Βέμπο, όπου γινόταν η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου πήγε χθες το βράδυ ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης…» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Νωρίτερα, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε έξω από το θέατρο Βέμπο, όπου γίνεται η εκπομπή “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” του Λάκη Λαζόπουλου, έγραψε στο Twitter: “Έφθασα”

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο, ο Λάκης Λαζόπουλος έδινε τη δική του απάντηση, μέσω βίντεο, στον βουλευτή της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:  Πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ διέγραψε η Φώφη…

«Μου είπαν ότι έχει έρθει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ότι είναι απ’ έξω και θέλει να μπουκάρει και εδώ. Να του πω ότι στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας στην παράσταση έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπήκε με το έτσι θέλω. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία εκπομπή, κάνω παράσταση στον κόσμο και η παράσταση δεν διακόπτεται ποτέ από κανέναν. Όταν τελειώσει η εκπομπή, πολύ ευχαρίστως θα τον δεχθώ μέσα για να συζητήσουμε», απάντησε στον κ. Γεωργιάδη ο ηθοποιός.