Ο Άρης ανοίγει γκαλερί…

205
Σπηλιωτόπουλος, 2.5 κανάλια, χωράνε, Ελλάδα,

Στα art δρώμενα προσανατολίζεται επαγγελματικά ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Freddo.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τον ελεύθερο χρόνο του τον «εκμεταλλεύεται» ποιοτικά για μία άλλη μεγάλη του αγάπη, την τέχνη.

Ο ίδιος, άλλωστε, δίνει συχνά το «παρών» σε σημαντικά εικαστικά αλλά και πολιτιστικά γεγονότα. Κάπως έτσι, λένε οι καλά γνωρίζοντες, σκέφτεται να επενδύσει στον χώρο της τέχνης, ενισχύοντας τη φήμη που έχει αρχίσει να διαρρέει το τελευταίο διάστημα ότι σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, ανοίγοντας πιθανότατα μία γκαλερί.

Παρόλο που ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, οι φίλοι του, που τον έχουν ζήσει χρόνια, ξέρουν το πάθος που τον διακατέχει όταν, ως φιλότεχνος, αντικρίζει έναν πίνακα του Καραβάτζιο ή ένα γλυπτό του Αλμπέρτο Τζιακομέτι.

Διαβάστε επίσης:  Συμμαχία κράτους - παρακράτους

Στα δεκάδες ταξίδια του ανά τον κόσμο, ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος έβρισκε και εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για να επισκέπτεται διάσημα μουσεία, όπως αυτό του Λούβρου ή το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης.

Σπηλιωτόπουλος