Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης «ασφαλίζει» το Κιλκίς

37

Προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή του Κιλκίς, την ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου τομέα διέταξε χθες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης.

Ακολουθώντας την επικοινωνιακή πολιτική του προκατόχου του Στρατηγού Κωσταράκου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δημοσιοποίησε την άσκηση, προκειμένου να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, όπου βρίσκεται και η… ταλαιπωρημένη από το προσφυγικό ζήτημα Ειδομένη. Η άσκηση έγινε στην περιοχή, με τη συμμετοχή προσωπικού της 71 Ταξιαρχίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου τομέα, στο πλαίσιο εκπαίδευσης των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων, με συμμετοχή προσωπικού της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (71 Α/Μ ΤΑΞ) και προσωπικού και μεταφορικών Ε/Π της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ).

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο:Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Το γεγονός αποτελεί πανηγυρική δικαίωση του Onalert, το οποίο είχε επιισημάνει το επικοινωνιακό έλλειμμα και είχε γράψει το περασμένο Σάββατο άρθρο με τον τίτλο «Ο Στρατηγός Κωσταράκος ενεργοποίησε τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης». Φυσικά ο τίτλος ήταν σε εισαγωγικά, καθώς ο Στρατηγός Κωσταράκος βρίσκεται στην ηγεσία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.