Ο Γιωργάκης έμεινε από χρήματα, δεν κατεβαίνει στις εκλογές

336
απίστευτος,

Αν δεν ήμουν σίγουρος χθες ότι ήταν 1η Σεπτέμβρη, θα πίστευα ότι ήταν 1η Απρίλη.

Γιατί μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο θα μπορούσα να εκλάβω την απόφαση του ΚΙΔΗΣΟ, που ανακοίνωσε ο Πρόεδρός του Γιωργάκης Παπανδρέου.

Άκουσον, άκουσον δεν κατεβαίνει λέει το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές διότι τα οικονομικά μέσα που διαθέτει δεν του επιτρέπουν να κατέβει με αξιοπιστία σε μία τρίτη μάχη άμεσα.

Αυτός που μας έλεγε το 2009, αλλά κάτι ανάλογο ψέλλιζε και στις εκλογές του Ιανουαρίου, ότι λεφτά υπάρχουν …ξέμεινε από λεφτά.

Μην φανταστείτε, δεν εννοεί δικά του, απ’ αυτά έχει φροντίσει να ‘χει, όλη η οικογένεια…

Πάντως η ανακοίνωση έχει και άλλες μελό περιγραφές όπως: «Αγωνιστήκαμε ήδη σε δύο εκλογικές μάχες… με πενιχρά μέσα. Απέναντι στις επιλογές και την απροκάλυπτα αρνητική στάση των κατεστημένων δυνάμεων της χώρας.»

Διαβάστε επίσης:  Η Τουρκία απέσυρε όλα τα αποθέματα χρυσού που είχε στις ΗΠΑ

Το κορυφαίο όμως είναι ότι συγκρούστηκε – ο Γιωργάκης- με κατεστημένα, τα οποία -όπως λέει ο Γιωργάκης- αποτελούν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία των ΜΜΕ και τη στήριξη παραγόντων της πολιτικής με αντάλλαγμα να γίνονται υποχείριά τους. Και ολοκληρώνει ότι αυτός –ο Γιωργάκης- σε ό,τι τον αφορά, όπως λέει, χωρίς ντροπή (απαντάει στα υποχείρια που έλεγε λίγο πρίν): «δεν έγινα και δεν θα γίνω».

Τόμπολα! Κάτι τέτοια μας λένε και μας ισοπεδώνουν…