Ο Γιωργάκης αφήνει την ξαπλώστρα και …παίρνει τα άρματα!

700
πρόσφυγες, στη χώρα, ευρώ,

Του Δημήτρη Τζιβελέκη

Αυτός που …δεν ενοχλήθηκε από τις πρόωρες εκλογές είναι ο Γιωργάκης…

Ποιος Γιωργάκης;

Είδατε που τον ξεχάσατε;

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία, ως Γιωργάκης, στην συνέχεια…όχι μη βιάζεστε δεν έγινε Γιώργαρος, απλά έγινε ο Γεώργιος Παπανδρέου του Ανδρέα. Ήταν τότε που κάποιοι, εντελώς “ξαφνικά” ανακάλυψαν το πολιτικό ανάστημα που έκρυβε μέσα του, εμείς φυσικά δεν το είδαμε ποτέ, μας παραμυθιάσανε και έγινε πρωθυπουργός το 2009.

Που πρώτο του μέλημα, μετά από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου του 2010, ήταν να κάνει διάγγελμα από το Καστελόριζο για να μας πει τα καθέκαστα που τα ζούμε μέχρι σήμερα.

Εμείς ως μη γνωρίζοντες τον παρεξηγήσαμε και πιστέψαμε ότι είχε μόνο ως στόχο να μας βάλει στα μνημόνια. Κι όμως όχι. Πλανηθήκαμε πλάνη οικτρά! Διότι εκ των υστέρων αν ενθυμούμαι καλώς, εκμυστηρεύτηκε ότι επέλεξε να κάνει το διάγγελμα από το Καστελόριζο, με στόχο την διαφήμιση αυτού του ακριτικού νησιού της χώρας.

Εδώ ο κόσμος καιγόταν και αυτός…

Τέλος πάντων, για όσους δεν καταλάβανε ο Γιωργάκης έγινε ΓΑΠ, διότι το μυαλό του ήταν ξουράφι! Τόσο μπροστά ήταν, αλλά και είναι ο ΓΑΠ, που και ο αιφνιδιασμός του κ. Τσίπρα απέτυχε σε ότι αφορά τον ίδιο και το κόμμα του.

Διαβάστε επίσης:  Την 13η σύνταξη ζητούν 113.017 συνταξιούχοι

Διότι, έχοντας ως πρώτο του μέλημα να διαφημίζει το τουριστικό προϊόν της χώρας μας, βρισκόταν σε διακοπές. Αυτό σημαίνει να έχεις αφιερωθεί σε ένα σκοπό!

Το σημαντικό είναι ότι με την παραίτηση της κυβέρνησης, πήρε μία μικρή αναστάτωση, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και μπόρεσε να στείλει email από τις μόνιμες διακοπές του, στα άλλα στελέχη του κόμματος, ώστε να αφήσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και να μαζευτούνε προς Αθήνα μεριά, γιατί πρέπει το ΚΙΔΗΣΟ να είναι έτοιμο να κατέβει στις εκλογές που έρχονται.

Το σημαντικότερο δε όλων, το οποίο δεν έχω καμία πρόθεση να σας το κρύψω είναι ότι όπως με πληροφόρησαν, ο Γιωργάκης στοχοποιεί τον Λεβέντη, γιατί έχει την πεποίθηση και τα αδιάψευστα επιστημονικά τεκμήρια από δημοσκοπήσεις που του δίνουν φίλοι του αμερικανάκια, πως το ΚΙΔΗΣΟ και η Ένωση Κεντρώων θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα για ν να τσιμπήσουν τους τελευταίους δυσαρεστημένους του ΠΑΣΟΚ…

Εγώ ένα έχω να πω: “Αχ κακόμοιρε Λεβέντη δεν ξέρεις με ποιόν έμπλεξες”!