Ο «Μουτζούρης» του Πηλίου …τραβάει τουρίστες!

364
πρώτη,ληστεία,Ελληνικού, τραίνου

Μεγάλο διεθνές τουριστικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για το τρενάκι του Πηλίου, με το οποίο «ταξίδεψαν» στο βουνό των Κενταύρων σχεδόν 14.000 επιβάτες, κάνοντας την διαδρομή Άνω Λεχώνια – Μηλιές, οι περισσότεροι των οποίων ήταν επιβάτες κρουαζιερόπλοιων.

Εντυπωσιάζει επίσης, η αύξηση στις προκρατήσεις από τις εταιρείες κρουαζιερόπλοιων που έχουν ήδη καταγραφεί για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε και υπολογίζονται σε ποσοστό άνω του 35% σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι προκρατήσεις για «ταξίδι» στο Πήλιο στην διαδρομή Άνω Λεχώνια – Μηλιές, με το τρενάκι, έχουν ήδη ζητηθεί από τα 20 εκ των 28 κρουαζιερόπλοιων της μεγάλης ιταλικής εταιρείας «Costa», ενώ παράλληλα αναμένονται οι κρατήσεις δύο ακόμη μεγάλων εταιρειών.

Διαβάστε επίσης:  Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς διαμέρισμα στα Χανιά

Το «γούρικο» ποδαρικό για το 2016 έκαναν οι εκατοντάδες επιβάτες του «Costa Neoclassica», που άνοιξε τον κύκλο των αφίξεων της νέας χρονιάς στο λιμάνι του Βόλου.

Οι επισκέπτες, ήταν τουρίστες Ιταλοί στην πλειοψηφία τους, αλλά και πολλοί Γάλλοι, Γερμανοί και βορειοευρωπαίοι, ενθουσιάστηκαν από τη διαδρομή με τον διάσημο «Μουτζούρη» και περιέγραψαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τις ομορφιές της περιοχής.