Ο Σταύρος μας δουλεύει …ψιλό γαζί!

334
Journalist and TV presenter Stavros Theodorakis presented the new party, called the River, at a press conference in Athens on March 4, 2014 / Ðáñïõóßáóç ôïõ êüììáôïò ôïõ Óôáýñïõ ÈåïäùñÜêç, Ôï ÐïôÜìé

Μέσα στη γκρίνια και στο «κλάμα» είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κάθε φορά φροντίζει να κάνει αναφορά στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, λέγοντας ότι παρά τα όσα λέγονται δεν …τον παίζουν, ότι τον αδικούν κ.α.

Αντιθέτως κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα τους Νίκο Παππά και Πάνο Σκουρλέτη για σχέσεις με τη «διαπλοκή». Ο Σταύρος υποστηρίζει ότι «οι μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media, ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παππάς, έχουν εξασφαλίσει μια τεράστια προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα media».

Άντε να δεχτώ ότι έχει περισσότερη προβολή ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν είναι εκ των ουκ άνευ, αφού είναι το κόμμα που κυβερνάει και είναι λογικό να παράγει περισσότερες ειδήσεις. Παράλληλα να μην ξεχνάμε ότι η προβολή που έχει είναι και αρνητική, λόγω της αποχώρησης των βουλευτών και των στελεχών της Αριστερής Πλατφόρμας του Λαφαζάνη.

Διαβάστε επίσης:  Οι δηλώσεις Γ. Μπουτάρη που πυροδότησαν την επίθεση σε βάρος του: «Χέστ… κα αν ο Κεμάλ σκότωσε Ελληνες»

Αν μη τι άλλο, όπως λέμε, έχει …ζουμί το ρεπορτάζ του. Ενώ το ρεπορτάζ του δικού του κόμματος τι έχει; Ακόμη και την περίοδο των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους δεν υπήρχε τίποτα άλλο από το «ναι» σε όλα.

Ο Σταύρος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι κατά τη δημιουργία του κόμματός του, χωρίς να έχει δώσει ακόμη πρόγραμμα για το τι θα κάνει, όλα τα ΜΜΕ τον πρόβαλαν. Γιατί άραγε;

Άλλωστε ακόμη και σήμερα που διαμαρτύρεται, δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες θέσεις να προβάλλει. Ο ίδιος επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι πολιτικοί είναι ανεπάγγελτοι και δεν έχουν ένσημα. Και έχει την εντύπωση ότι ο ίδιος που έχει «ακριβά» ένσημα και έχει ευνοηθεί κατά το παρελθόν απ’ όλες τις πολιτικές καταστάσεις, διαφέρει από αυτούς τους οποίους κατηγορεί.

Δ.Τ.