Ο Στουρνάρας, η συμφωνία του Δημοσίου με την Siemens και ο Σαμαράς!

247

Δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό από τον Γιάννη Στουρνάρα σε ότι αφορά τη συμφωνία του Δημοσίου με την Siemens, παρά να συμφωνήσει ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στην οποία κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση, δεδομένου ότι εκείνος ήταν ο υπουργός Οικονομικών που υπέγραψε την Συμφωνία, είπε ότι ακολούθησε μεν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και ότι ο ίδιος συμφωνεί.

Όπως είπε ερεύνησε τα δεδομένα και κατέληξε πως η συμφωνία ήταν επ’ ωφελεία του Δημοσίου, καθώς η Siemens, ανέλαβε σοβαρές οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του Δημοσίου.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι στις εσωκομματικές «μαχαιριές» που έπεφταν στη Νέα Δημοκρατία κάποιοι έλεγαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε στο υπουργείο Οικονομικών τον Γιάννη Στουρνάρα, γιατί είχε καλές σχέσεις με γερμανικούς κύκλους πολιτικούς και οικονομικούς και μάλιστα ήταν αυτός που μεσολαβούσε στις γνωριμίες του Σαμαρά με τους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης:  Στέιτ Ντιπάρντμεντ: Η πρώτη αντίδραση για τη συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου

Αυτό λέει πολλά σε ότι αφορά την άποψη του κ.Στουρνάρα ότι η συμφωνία του Δημοσίου με την Siemens είναι καλή και προς το συμφέρον του Ελληνικού δημοσίου.

Ο νοών νοείτω!..