Ο Τσίπρας από το Κερατσίνι τόνισε ότι “η κυβέρνηση κάνει πράξη τις υποσχέσεις της”

123
Τσίπρας, διαβεβαίωση, γερμανικές αποζημιώσεις,
Την στήριξη του στις λαϊκές περιοχές του Πειραιά θέλησε να δείξει ο Αλέξης Τσίπρας σε επίσκεψη του στο Κερατσίνι, το πρωί του Σαββάτου, τονίζοντας: «Υλοποιούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στις λαϊκές περιοχές του Πειραιά».
Αξίζει να τονιστεί πως η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κερατσίνι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσιο της παράδοσης του παραλιακού μετώπου Δραπετσώνας.
Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, με τον οποίο ανέπτυξε ως θέμα συζήτησης την αξιοποίηση του χώρου των πρώην λιπασμάτων που βρίσκονται στην περιοχή της Δραπετσώνας.
Μετέβη στο παραλιακό μέτωπο της Δραπετσώνας και από εκεί μίλησε για την πραγματοποίηση της δέσμευση που είχε κάνει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά: «Δίνουμε ανάσα πνοής και θαλάσσιο μέτωπο.»
Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόταν από τους υπουργούς: Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτής υπουργό Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη, και τον αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τσίπρας ενημερώνει τώρα τον ΠτΔ για το Μακεδονία του Ιλιντεν