Ο όρκος του μάγου στα Μέγαρα

143

Οι εκδόσεις Λυκόφως και το βιβλιοπωλείο Σύμπλεγμα (Γ. Σχινά 53, Μέγαρα) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βασίλη Κρουστάλη «Ο όρκος του μάγου». Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στις 11:30 στο café Provocateur (Π. Γεωργάκη 5, Μέγαρα).

Το μυθιστόρημα «Ο όρκος του μάγου» του συγγραφέα Βασίλη Κρουστάλη είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ιστορίες του Καγάντο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

«Ο όρκος του μάγου» είναι μία περιπέτεια ηρωικής φαντασίας με παράλληλες ιστορίες που με μαεστρία συνδέει μεταξύ τους ο συγγραφέας, όσο η εξέλιξη της υπόθεσης κορυφώνεται, αλλά και με πολλές ανατροπές. Ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν αμύθητο θησαυρό.

Διαβάστε επίσης:  Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου η Αθήνα

Το ταξίδι τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δύο επικίνδυνοι εκτελεστές βρίσκονται στα χνάρια ενός από τους συντρόφους του μάγου, σκορπίζοντας παντού τον θάνατο, ενώ ο βασιλιάς των ερυθρόδερμων ορκ μετά από μια μάχη τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν μια για πάντα το μέλλον του Καγάντο.

Θα βγουν ο μάγος και η ομάδα του αλώβητοι από τις μάχες;

Θα καταφέρουν να υπερβούν τα δυσθεώρητα εμπόδια και να πετύχουν τον στόχο τους;

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: Ο όρκος του μάγου

ΣΕΙΡΑ: Ιστορίες του Καγάντο

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βασίλης Κρουστάλης

ISBN: 978-618-5095-25-3

ΣΕΛΙΔΕΣ: 508

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 14*21

ΤΙΜΗ: 18 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ